Profesori din Turcia, in vizita la Botosani- GALERIE FOTO

Profesori din Turcia, in vizita la Botosani- GALERIE FOTO
  O delegatie formata din sase profesori de la Liceul HaciBektas Lisesi,  a fost, marti dimineata, in vizita la prefectul Costica Macaleti.

Cadrele didactice se afla la Botosani in cadrul proiectului bilateral Comenius Implementarea activismului european prin carieră si multilingvism, implementat de Colegiul Naţional "A.T. Laurian".

Prefectul si profesorii din Turcia, alaturi de conducerea colegiului botosanean, au servit o cafea in Sala "Stefan Luchian" a Palatului Administrativ si au stat de vorba.

 Costica Macaleti le-a prezentat oaspetilor judetul Botosani, iar acestia s-au declarat foarte incantati de orasul nostru, fiind pentru prima data cand ajung aici.

"Suntem fericiti ca suntem parte a acestui proiect pentru ca toate proiectele Comenius sunt foarte importante pentru tara noastra. Este pentru prima data cand venim in Romania. Am fost cateva zile la Bucuresti, apoi am ajuns la Botosani si ne place ce am vazut. Aceasta este o prima vizita in Botosani, in luna mai vom veni cu intreaga echipa a proiectului, profesori si elevi, iar anul viitor cei din Botosani vor veni in vizita in Turcia. In cadrul acestui proiect elevii nostri trebuie sa invete limba romana si unii au facut-o deja, iar elevii romani trebuie sa invete limba turca", a precizat Özen İncetaş, profesor de Biologie.

Oaspetii turci au tinut sa-i ofere un cadou reprezentantului Guvernului in teritoriu.

"Dezvoltarea carierei este o problema pe piata muncii in randul tinerilor. E o necesitate si sper ca acest proiect va aduce in plus valoare si va veni cu propuneri pentru imbunatatirea acestei activitati. Orientarea in cariera este foarte importanta si trebuie sa venim cu idei noi, idei pe care sa le dezvoltam, astfel incat invatamantul botosanean sa aiba de castigat in urma acestor proiecte", a declarat inspectorul general al ISJ Botosani, prof. Mihaela Hunca.

Dupa aceasta vizita la Palatul Administrativ, profesorii au vizitat si Primaria.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
63

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
181

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
90

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...