PNL oferă tablete elevilor descalificați la concursul organizat de primarul Portariuc

PNL oferă tablete elevilor descalificați la concursul organizat de primarul Portariuc
Organizația Județeană a PNL Botoșani dorește să facă o bucurie elevilor care au fost descalificați din start înainte de desfășurarea propriu-zisă a concursului organizat de către reprezentanții Primăriei Municipiului Botoșani, pe motiv că nu au domiciliul pe raza municipiului Botoșani.

Considerăm că nu este corect față de acei copii, care s-au pregătit și au sperat că ar putea câștiga o tabletă, să fie excluși din concurs doar din simplul motiv că nu locuiesc în municipiu, și prin urmare, părinții lor nu au drept de vot pe raza acestuia.

Elevii învață la unele din unitățile școlare din municipiu și apreciem că fiecăruia dintre ei trebuia să li se acorde șansă egală în competiția pentru câștigarea unei tablete.

În acest sens, cerem Primăriei Municipiului Botoșani să ne pună la dispoziție, prin intermediul viceprimarului PNL, Cătălina Lupașcu, și a consilierilor locali PNL, lista cu cei 37 de elevi care au fost eliminați fără a mai trece prin filtrul examinării.

Noi, liberalii, vom oferi celor 37 de elevi câte o tabletă de ultimă generație pentru că suntem convinși că au fost conștiincioși și au învățat poezia Luceafărul și prin urmare, merită o recompensă similară cu cea de care vor beneficia candidații rămași în concursul municipalității.

Comunicat de presă PNL Botoșani

La concursul iniţiat de primarul Ovidiu Portariuc s-au înscris 162 de elevi, dar dintre aceştia doar 125 au domiciliul în municipiul Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
7

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
24

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...