Masini distruse de unul dintre consilierii sefului CJ! GALERIE FOTO

Masini distruse de unul dintre consilierii sefului CJ! GALERIE FOTO
Cinci masini au fost avariate, sambata dimineata, in jurul orei 5:00, pe strada Sucevei din municipiu, de un tanar in varsta de 25 de ani, angajat la cabinetul presedintelui Consiliului Judeteaan.

Andrei Leonte se deplasa la volanul unui VW Touran pe strada Sucevei, dinspre bariera Suceava catre Calea Nationala, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, intrand in patru autoturisme parcate pe partea dreapta.

Dupa ce a produs accidentul, tanarul a fugit si si-a ascuns masina, care a fost serios avariata, pe strada Primaverii in spatele fostului restaurant Iorgu.

La scurt timp insa Andrei Leonte s-a intors la fata locului, unde s-a intalnit cu politistii care au fost chemati de un alt sofer care a vazut ce s-a intamplat.

Potrivit politistilor, tanarul avea o concentratie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta alegandu-se cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.



















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
23

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
39

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
353

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...