Trofeul Next Star a ramas in Bucuresti! Botosanencele au fost laudate de juriu - FOTO, VIDEO

Trofeul Next Star a ramas in Bucuresti! Botosanencele au fost laudate de juriu - FOTO, VIDEO
Joi seara a avut loc finala emisiunii Next Star de la Antena 1, acolo unde municipiul Botosani a fost reprezentat de doua fetite, Oana Tabultoc si Raluca Ursu.

Raluca Ursu a intrat a doua in concurs, botosaneanca noastra interpretand superb piesa "Something`s Got a Hold on Me" a celebrei Etta James, ridicand juriul in picioare.

"Doamne, cum a fost?! Extraordinar! Felicitari, o interpretare perfecta, esti o profesionista", a spus Lora.







Oana Tabultoc a fost cea de-a 11-a concurenta care a intrat pe scena si a cantat piesa "Price tag" a interpretei Jessie J. A avut feeling, curaj, o voce puternica si laude din partea juriului.

"A fost o surpriza extraordinara! Te-ai miscat, ai cantat foarte bine, bravo. Esti un star", a spus Lora.

"Ai o tehnica foarte buna si e important, atunci cand interpretezi o piesa celebra, sa lasi artistul deoparte si sa faci totul in stilul tau", a explicat juratul Pepe.







In final, juriul a decis ca marele premiu de 20.000 de euro sa mearga la Vanessa Marzavan din Bucuresti. Premiul a fost inmanat de marele actor Radu Beligan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
86

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...