Oana Tabultoc si Raluca Ursu: "Sustineti Botosaniul in finala Next Star" - FOTO, VIDEO

Oana Tabultoc si Raluca Ursu: "Sustineti Botosaniul in finala Next Star" - FOTO, VIDEO
La toate concursurile de muzica nationale, cei din juriu stiu ca atunci cand participa copiii din Botosani, majoritatea premiilor vor ajunge in orasul in care s-a nascut Eminescu. Asta arata rezultatele obtinute de botosaneni.

Botosaniul va fi si  joi seara  pe "harta celor buni", de la ora 20:30 pe Antena 1, atunci cand va fi transmisa finala celui mai de succes concurs tv de muzica, teatru si dans pentru copii din Romania, Next Star.

Timp de 11 editii, juratii Next Star au ales cei mai buni concurenti. Oana Tabultoc si Raluca Ursu sunt singurele finaliste din acelasi oras, mai mult decat atat, cele doua sunt la acelasi liceu si in aceeasi clasa.



Oana Tabultoc a ajuns in finala Next Star dupa ce a castigat editia a VII-a a concursului. Ea a interpretat piesa Lyubov din repertoriul cunoscutei interprete din Rusia, Alla Pugacheva. Oana este pregatita de prof. Oana Puscasu.



Raluca Ursu a fost aleasa si ea de juriu sa intre in marea finala in editia a XI-a, dupa ce a interpretat impecabil piesa "Don`t rain on my parade" a interpretei Barbra Streisand. Raluca se pregateste cu prof. Gabriela Nechita.



Cele doua botosanence invata la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si de-a lungul anilor au acumulat zeci de trofee si diplome la numeroasele concursuri de muzica nationale si internationale.

"Sustineti Botosaniul in finala Next Star de joi seara", este mesajul celor doua fetite pentru botosaneni.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
76

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
43

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
47

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...