Ce a patit actorul Mihai Gruia Sandu dupa mesajul transmis tradatorilor de tara! VIDEO

Ce a patit actorul Mihai Gruia Sandu dupa mesajul transmis tradatorilor de tara! VIDEO
Dupa ce a aparut intr-un clip video devenit viral pe Facebook in care isi manifesta dur dezacordul cu privire la Proiectul Rosia Montana, Mihai Gruia Sandu a primit vizita a patru persoane care au spus ca sunt din localitatea Rosia Montana.

Iata relatarea sa de pe Facebook :

"Astăzi au venit la mine, în sala de curs de la Universitatea de teatru, patru personaje, cu rugămintea să-i ajut (?), susținând că sunt de la Roșia Montana, că nu sunt angajați RMGC (?), și că sunt disperați din cauza lipsei de locuri de muncă... M-am purtat cât am putut de civilizat- nu doresc să-i iau nimănui locul de muncă, deși, personal, eu cred că oamenii vor să câștige bani, nu muncească (nu munca e scopul-insist că nu e clar pentru toată lumea!).

Cine dintre dumneavoastră crede că niste simpli locuitori din Roșia Montana, se urcă in tren sau avion, vin până la București, știu unde lucrez (!), au un aparat de filmat HD, pe care îl folosesc tot timpul, și consideră că un simplu profesor de actorie, neangajat politic, îi poate ajuta să aibă locuri de muncă, neapărat în minerit, și neapărat cu cianuri, și nu sunt plătiți de RMGC?

Aveți vreun comentariu?"


Mihai Gruia Sandu (n. 12 octombrie 1956, București) este un actor român, cunoscut pentru rolul Arlechino din emisiunile pentru copii din anii `90.

Este lector universitar doctor la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucuresti.

 

Vezi mesajul VIDEO mai jos:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
52

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
162

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
743

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...