Vezi rezultatele obtinute de elevi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la Şah

Vezi rezultatele obtinute de elevi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la Şah
În ziua de 16 noiembrie, la Colegiul Naţional A.T. Laurian din Botoşani s-a desfăşurat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la Şah – etapa judeţeană.

Acţiunea desfăşurată de I.S.J. Botoşani în colaborare cu D.S.J.T. Botoşani, Colegiul Naţional A.T. Laurian din Botoşani şi Palatul Copiilor din Botoşani, marchează a XVIII-a ediţie a Memorialului Av. Vasile Simionovici – fondatorul primului club de şah din Botoşani.

La competiţie au participat elevi din învăţământul gimnazial şi liceal din judeţul Botoşani, câştigători ai fazelor municipale şi zonale.







Concursul s-a desfăşurat pe patru categorii: gimnaziu fete şi băieţi, liceal fete şi băieţi. Arbitrajul a fost asigurat de către: prof. DIACONU Silvia de la Palatul Copiilor din Botoşani, prof. ALECSA Elena de la Colegiul Naţional A.T. Laurian din Botoşani şi prof. NISTOR Marius de la Liceul Tehnologic Al. Vlahuţă din Şendriceni.

Câştigătorii primelor 3 locuri de la fiecare categorie au primit din partea D.S.J.T. Botoşani prin inspector prof. Ana ŢEPEŞ câte o garnitură de şah, dulciuri şi diplome.

Vezi AICI rezultatele!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
15

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
63

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...