Raluca Ursu aduce un nou trofeu la Botoșani - "SFINXUL DE BRONZ" -Trofeul Junior. FOTO, VIDEO

Raluca Ursu aduce un nou trofeu la Botoșani - "SFINXUL DE BRONZ" -Trofeul Junior. FOTO, VIDEO

 RALUCA URSU  

Este una dintre cele mai bune voci din Moldova și chiar din țară la categoria ei de varsta, cu un palmares de invidiat si aparitii din ce în ce mai surprinzătoare.  

În perioada 22-24 august s-a desfășurat la Bușteni festivalul de muzică pentru copii "Bușteni Summer Hits", ediția I, organizat de Asociația BelleArti în colaborare cu Centrul Cultural "Aurel Stroe" Bușteni și Primăria Bușteni.     

Festivalul a fost structurat pe cinci categorii de vârsta: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani.   

Din juriu au făcut parte nume sonore ale muzicii românești: presedintele juriului, compozitorul - Andrei Kerestely, Adina Sima - muzician, Constantin Spurcaciu – muzician, directorul Centrului Cultural Bușteni, Lucia Dumitrescu - muzician, Florin Apostol - muzician, Gabriela Cristea Tudorache – muzician, Daniel Iordăchioaie - muzician, Adrian Romcescu - muzician, Georgeta Nicolae – muzician, președinte al Asociației Culturale "Music Factory".  

Au fost acordate trei mari trofee: pentru primele trei categorii s-a acordat Trofeul Junior "Sfinxul de Bronz", pentru categoriile 13-15 ani și 15-18 ani s-a acordat Trofeul Adolescent "Sfinxul de Argint" și Trofeul festivalului "Sfinxul de Aur" pentru cea mai bună interpretare.  

Raluca Ursu a cucerit juriul și publicul cu melodiile "Adagio", din repertoriul Larei Fabian, și "Don`t rain on my parade", din repertoriul Barbarei Streisand.   

Raluca face parte din Cercul "Melos" coordonat de doamna prof.dr. Gabriela Nechita, de la Palatul Copiilor Iasi.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...