Participare numeroasă la a doua ediție a Forumului Economic de la Botoșani-FOTO

Participare numeroasă la a doua ediție a Forumului Economic de la Botoșani-FOTO
Peste 100 de persoane au fost prezente la cea de-a doua ediție a Forumului Economic Oportunități de afaceri în mediul rural, organizat de Consiliul Județean Botoșani, Asociația Pro Botoșani, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, Comune.Botosani.ro, cu sprijinul Asociației Comunelor din România, Filiala Botoșani, și a Agenției de Publicitate Boardmedia.









Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, Dorin Romeo Floareș, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, prefectul Costică Macaleți, parlamentari, primari, oameni de afaceri, directori ai instituțiilor din domeniul agricol și fermieri.




 




Forumul are ca scop prezentarea oportunităților de investiții din județul Botoșani și de a stimula cooperarea economică prin facilitarea contactelor între reprezentanții mediilor de afaceri ți crearea de parteneraite bilaterale: identificarea de oportunități și proiecte de cooperare și investiții, printre oamenii de afaceri și autoritățile locale din Botoșani, concretizarea proiectelor și perspectivelor de afaceri. Totodată, Forumul reprezintă un demers prin care se încearcă atragerea oamenilor de afaceri interesați să investească în mediul rural botoșănean.

În cadrul Forumului au fost discutate mai multe teme de interes, printre care oportunități de investiții în mediul rural, direcții de dezvoltare la nivelul județului Botoșani, noutăți privind modalitățile de accesare a fondurilor europene pe diferite măsuri, forme de sprijin în agricultură pentru 2013, organizarea exploatațiilor agricole și a diferitelor forme asociative, integrarea tinerilor în mediul rural, prezentarea de GAL-uri constituite pe raza județului Botoșani.

Evenimentul a fost transmis în direct pe internet de www.Live.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
736

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...