Gheorghe Ciubotaru despre Cornișa: “Proiectul va fi dus la capăt cu subantreprenori”

Gheorghe Ciubotaru despre Cornișa: “Proiectul va fi dus la capăt cu subantreprenori”
Gheorghe Ciubotaru, patronul firmei Electroalfa Internațional, a declarat că o parte dintre lucrările de la Parcul de agrement Cornișa vor fi subcontractate altor firme din Botoșani, dar și din țară.

Una dintre aceste firme ar putea fi Victor Constrcut, cu care Ciubotaru recunoaște că a avut unele discuții.

“Contractul a fost semnat așa cum a fost inclus și în oferta inițială. Mai este o clauză asupra căreia probabil încă vom analiza, că orice antreprenor existent poate fi schimbat cu un alt subantreprenor în anumite condiții. Startul și contractul a fost semnat conform ofertei inițiale. În momentul în care noi vom începe lucrările, vom căuta să găsim cele mai bune soluţii ca proiectul să iasă impecabil. Mă gândesc ca foarte multe firme din Botoşani, mă refer la cele care au competenţe, să fie incluse în acest proiect. Nu aş putea nominaliza. Ar fi o greşeală, din punctul meu de vedere, să spun cine şi cum. Sunt elemente de negociere", a spus Gheorghe Ciubotaru.

Electroalfa Internațional a ieșit, inițial, pe locul doi la licitația organizată de Primărie, oferta financiară cea mai bună fiind a unei firme spaniole.

Electroalfa a depus ulterior contestație, care a fost admisă, fiind reevaluate ofertele și într-un final firma fiind declarată câștigătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
21

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
76

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
138

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...