Femeie rănită în urma exploziei unei butelii, transportată în stare critică la București, cu un elicopter!FOTO

Femeie rănită în urma exploziei unei butelii, transportată în stare critică la București, cu un elicopter!FOTO
O femeie în vârstă de 85, din localitatea Șendriceni, a fost transportată, duminică, în stare critică la Clinica de Arși din București, după ce a suferit arsuri pe aproape întreaga suprafața a corpului, în urma exploziei unei butelii.

Un jar căzut din sobă a aprins materialele combustibile dintr-o cameră, inclusiv furtunul unei butelii, provocând explozia acesteia. Femeia de 85 de ani a fost surprinsă de suflul exploziei. Aceasta a fost scoasă din încăpere de soț și vecini,  înainte de sosirea echipajului de pompieri și transportată la spital.

Pentru înlăturarea efectelor incendiului și exploziei, a intervenit un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, timp de aproape un sfert de oră.





Femeia a fost transportată inițial la Spitalul din Dorohoi, iar apoi transferată la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani. Din cauza stării grave în care se află, medicii au solicitat un elicopter SMURD.

Aparatul de zbor a aterizat în Poligonul ACR, de unde femeia a fost preluată și transportată la Clinica de Arși din București.





"Pacienta prezintă arsuri de diferite grade pe aproximativ 60% din suprafața corpului, pe față, torace, membre. Starea generală este critică", a declarat medicul Nicușor Curteanu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
435

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
56

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...