Chiriasi ANL reclamati: Si-au cumparat propriile locuinte si au subinchiriat apartamentele ANL!

Chiriasi ANL reclamati: Si-au cumparat propriile locuinte si au subinchiriat apartamentele ANL!
Reprezentantii Locativa au inceput controalele in blocurile ANL, pentru a vedea daca intr-adevar in locuintele statului stau chiriasii de drept sau la randul lor acestia au subinchiriat apartamentele sau garsonierele la alte persoane.

Situatia a fost semnalata de reprezentantii muncipalitatii, care sustin ca multe persoane care au primit locuinte ANL nu mai locuiesc in imobilele respective, si intre timp si-au facut sau cumparat propriile locuinte sau au plecat la munca in strainatate.

Directorul adjunct al Locativa, Florinel Gornea, a precizat ca pana acum au fost facute doua controale, ca urmare a unor reclamatii, insa vor fi facute si controale inopinate.

"Unul dintre apartamente este parasit, dar din informatiile de la vecini, persoana respectiva este plecata momentan in Italia. Ultima plata e facuta in urma cu doua luni, nu putem deocamdata sa ne indreptam impotriva dumneaei, am sigilat apartamentul si asteptam ca in urmatoarea perioada sa vedem ce rezultate apar, daca mai vine. La al doilea caz, titularul este plecat in strainatate, apartamentul fiind ocupat de frate, dar este la un control in strainatate, dupa ce a facut un transplant de rinichi. Acestea au fost reclamatii. Sunt si cazuri in care unii si-au facut casa, dar e pe numele parintilor. Nu pot sa ma leg de ei, daca nu sunt proprietari la noua locuinta", a spus Gornea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
9

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
23

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
50

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...