Ei sunt cel mai bine plătiţi prezentatori TV. Vezi piramida celor mai mari salarii din showbiz

Ei sunt cel mai bine plătiţi prezentatori TV. Vezi piramida celor mai mari salarii din showbiz
In timp ce VIP-urile şi-au fixat tarife pentru apariţiile tv – sume care variază între 300 şi 1.500 de euro -, posturile TV, în vânătoarea de rating "aruncă" şi ele cu bani pentru a aduce celebrităţi pe sticlă şi pentru a le transforma în prezentatori ai unor emisiuni.

Vedetele încasează mii de euro

Cu toate acestea, tot vedetele "cu experienţă" sunt cele care încasează mai mult la sfârşitul lunii, în ziua de salariu. Astfel, odată cu revenirea pe sticlă a unora dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune, vedetele îşi iau în primire locurile călduţe de prezentatori, moderatori sau realizatori, care le aduc salarii de zeci de mii de euro pe lună.

Evenimentul zilei a aflat, cu aproximaţie, salariile pe care le încasează prezentatorii tv de la cele mai importante emisiuni de divertisment din România, iar sumele care au ieşit la iveală nu sunt deloc neglijabile.

Pe primul loc în topul încasărilor ca prezentator TV al unei emisiuni de divertisment este, se pare, celebrul actor şi cântăreţ Ştefan Bănică jr care reuşeşte să încaseze, făcând spectacol la "Dansez pentru tine" de la PRO TV, o sumă care le-ar face invidios şi pe un preşedinte: peste 25.000 de euro.

PRO TV, lider în clasament

Pe un onorabil loc doi este tot o vedetă de la Pro, simpaticul Pavel Bartoş care, prezentând două emisiuni - "Românii au talent" şi "Vocea României"-, încaseză bine peste 15.000 de euro. Evident, Cătălin Măruţă, specialistul show-urilor tabloide de după-amiază, este pe locul trei, prezentatorul "Happy Hour" încasând, conform surselor EvZ, 15.000 de euro, lunar.

Nu stau rău la capitolul "salarii" nici alţi prezentatori de emisiuni de divertisment: Dan Negru (Antena 1) - circa 14.000 de euro, Adrian Artene (Acasă Tv) - circa 13.000 de euro, Simona Gherghe, Dan Capatos, cuplul Răzvan şi Dani (Antena 1) - în jur de 10.000 de euro fiecare, Ilinca Vandici (Acasă TV) sau Mădălin Ionescu (Kanal D) - 8.000 de euro, Mihai Morar (Antena 2), 6.500 de euro, Adelina Pestriţu (Kanal D) - peste 4.000 de euro, Daniela Crudu (Antena 1) - peste 2.500 de euro.

evz.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
519

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...