Politist cercetat, dupa ce barbatul gasit in coma in sediul Politiei Darabani a murit!

Politist cercetat, dupa ce barbatul gasit in coma in sediul Politiei Darabani a murit!
Barbatul de 53 de ani, preluat in urma cu o saptamana in stare de coma din sediul Politiei Darabani, a decedat in aceasta dimineata, la Iasi.

Ionel Ciobanu a fost preluat cu ambulanta din sediul Politiei, medicii diagnosticandu-l atunci cu coma de gradul III-IV, barbatul fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a decedat in aceasta dimineata.
 
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani il cerceteaza acum pe seful de post din Viisoara, Mircea Grigore,  pentru a vedea daca are vreo implicare, acesta primind interdictia de a parasi localitatea.

Anchetatorii asteapta si  rezultatele necropsiei.

În urmă cu o săptămână, sâmbătă seară, după un spectacol ce a avut loc în localitatea Viişoara, Ioanel Ciobanu, împreună cu soţia sa, ambii aflaţi într-o avansată stare de ebrietate, au încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural.

Aceştia au fost opriţi de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a devenit recalcitrant. Acesta chiar a lovit cu biciul un poliţist, pe Mircea Grigore, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Poliţiştii l-au chemat la un moment dat şi pe asistentul medical din Viişoara, pentru a-l vedea pe bărbat.

Ulterior, el a fost transportat la Poliţia din Darabani, pentru audieri.

Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă  un traumatism cranian.

Din cauză stării grave în care se afla, el a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, unde a decedat în aceasta dimineaţă.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
39

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
236

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
212

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...