S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradatii de merit!

S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradatii de merit!
Etapa de evaluare a dosarelor depuse de cadrele didactice, care doresc gradatie de merit, s-a incheiat, evaluarea fiind facuta atat de catre reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, cat si de cei ai sindicatelor.

Acolo unde va fi necesar se vor reface punctajele, insa, potrivit reprezentantilor ISJ, in marea majoritate a cazurilor punctajele acordate de ISJ au coincis cu cele acordate de reprezentantii sindicatelor.

In perioada 8-11 mai lista cu punctajele acordate va fi supusa aprobarii in Consiliul de Administratie, pe 14 mai va fi afisata lista la avizier, iar contestatiile se depun in perioada 16-18 mai.

Acestea se solutioneaza de catre comisie in perioada 21-24 mai si pe 26 mai se afiseaza lista finala, dupa ce a fost validata in Consiliul de Administratie.

La nivelul judetului Botosani, in acest an, vor fi acordate 180 de gradatii de merit, pentru care au depus dosare 328 de cadre didactice. Cea mai mare concurenta este la functiile de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
97

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
57

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
57

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...