CASA DULCE, 5-8 aprilie: Vizitati expozitia "Prezentari anuale de produse pentru nunti si alte evenimente speciale din viata ta"- FOTO

CASA DULCE, 5-8 aprilie: Vizitati expozitia "Prezentari anuale de produse pentru nunti si alte evenimente speciale din viata ta"- FOTO
Intr-un cadru plin de rafinament si eleganta, cu produse chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi, Casa Dulce si-a deschis astazi portile celei de-a treia editii a Expozitiei "Prezentari anuale de produse pentru nunti si alte evenimente speciale din viata ta".









Evenimentul se desfasoara in perioada 5-8 aprilie, iar toti cei care se pregatesc sa faca pasul in doi, sa sarbatoreasca nasterea copilului sau onomatisca, vor gasi la Casa Dulce tortul, prajiturile, aranjamentele florale si bautura preferate.

Tinerii care s-au hotarat sa isi uneasca destinele vor gasi la Casa Dulce torturi ornate cu decoratiuni din martipan, izomalt, ciocolata si materiale textile, in diverse nuante, torturi decorate in alb cu ornamente aurii si argintii, precum și nuanțe discrete, de bun gust, fără stridențe. Vor fi prezentate multe culori, dar in nuante pale, toate acestea incadrandu-se in tendinta anului 2012 pentru torturile de nunta.











Prezentarea torturilor este atat pe suporturi supraetajate (rotund, patrat), cat si pe suporturi cu distantiere intre etaje. In acest an, Casa Dulce vine cu noi modele de suporturi de tort, pentru a oferi eleganta la prezentarea tortului de mireasa.

Nu vor lipsi nici torturile ornate cu flori naturale, decor realizat de Florăria Azaleea, responsabilă și de ornarea sălii.

Mirii anului 2012 vor putea degusta din produsele preparate de cei mai iscusiti cofetari de la Casa Dulce, care ii vor surprinde pe cei ce le vor trece pragul cu 20 de sortimente noi de prăjituri de casă, arome fine de portocale, lapte si multă nucă. Vor putea alege tortul pentru nuntă, vor putea alege Florăria Azaleea pentru a se ocupa de aranjamentele florale și a sălii de nuntă.

Si cum venirea pe lume a unui copil este un eveniment la fel de important ca nunta, parintii vor gasi la Casa Dulce cateva idei de torturi vesel colorate, pentru cumatrii.











"Faptele colegilor mei de la Casa Painii si Casa Dulce si ale partenerilor nostri de expozitie sunt materializate de astazi pana duminica intr-o gama superba de produse de panificatie, patiserie si brutarie, prezentate intr-un decor special. Tendintele anului 2012 sunt prezentate de maestrii cofetari de la Casa Dulce, in nuante de culori pale, cu o remarca pentru contrastul alb, cu ornamente aurii sau argintii, alaturi de toate produsele dulci folosite in cadrul evenimentelor speciale.  Gama de prajituri de casa a fost diversificata foarte mult pentru ca si ea este o tendinta, de intoarcere la natural, bomboane din ciocolata belgiana, torturi de casa, dar si produsele noastre de referinta, inghetata din lapte natural, cozonacii de casa, pastile, painea de casa si alte specialitati de brutarie, toate va asteapta timp de 4 zile sa le degustati. Stiu cat de greu le-a fost colegilor mei sa tina doua targuri in doua saptamani,dupa cel de la Carrefour, tocmai de aceea ii indemn pe botosaneni sa ne viziteze, cu o doza de mandrie si orgoliu local ca si in Botosani se poate, si botosanenii merita", a spus Florian Moruzi, patronul firmei Casa Dulce.







Asadar, in perioada 5-8 aprilie veti putea degusta torturi, aperitive, bomboane, miniprajiturele, specialitati de brutarie, inghetata, iar cu ocazia Sarbatorilor Pascale – pasca cu ciocolata si pasca cu smantana si cozonaci traditionali de casa, avand preturi pentru toate buzunarele.

"Anul acesta speram sa fim mai buni decat in ceilalti ani. Am venit cu o gama de torturi, in combinatiile de alb argintiu, cu diferite accesorii, martipanuri, decoruri naturale, cu cateva variante de torturi noi, care sunt combinatii intre ciocolata belgiana si crema de fructe, fiind o combinatie placuta pentru a satisface gusturile clientilor. Pe langa torturile pregatite, ne-am aliniat cerintelor clientilor, spre prajiturile de casa. Speram sa nu ii dezamagim", a spus unul dintre cofetarii de la Casa Dulce.

De asemenea, cei de la Casa Painii va intampina cu o tombola extrem de interesanta, in care marele premiu este "Un an de paine gratis din magazinele Casa Painii, pentru toata familia".

"In cadrul prezentantrii, vizitatorii vor primi pliante pentru o tombola speciala, pe care le vor completa cu produsele pe care le consuma zilnic in familiile lor, produse de panificatie, iar castigatorul va intra in posesia marelui premiu, un an de paine gratis pentru toata familia, din magazinele Casa Painii", a precizat Florian Moruzi. 

Casa Dulce este situata in municipiul Botosani, pe strada Calea Nationala, langa Scoala de Cooperatie.








 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
574

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
104

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...