Sute de elevi au marsaluit pe strazile orasului! FOTO

Sute de elevi au marsaluit pe strazile orasului! FOTO
Cateva sute de elevi, de la mai multe unitati scolare din municipiul Botosani, au marsaluit miercuri seara pe strazile orasului.

Actiunea a fost organizata de Consiliul Judetean al Elevilor si a avut ca scop promovarea acestei structuri in randul elevilor botosaneni.





Marsul a fost organizat in cadrul campaniei “Tu esti CJE Botosani".





Tinerii au marsaluit pe traseul Piata 1 Decembrie-Pietonalul Unirii-Bulevard, cu oprire la Sala Polivalenta, unde au asistat la un spectacol sustinut de trupe locale si DJ.



“Scopul acesteai actiuni este de a promova si de a atrage atentia drepturilor elevilor, de a-i constientiza pe acestia asupra drepturilor pe care le au, de a implica elevii in actiuni de voluntariat, dar si pentru dezvoltarea lor profesionala. Consideram care avem o relatie buna cu profesorii, dar aceasta relatie poate fi imbunatatita prin activitati extrascolare. Uneori, unii profesori isi doresc sa continue doar programa, dar nu se gandesc si la activitatile extrascolare pe care putem sa le facem impreuna si sa avem o relatie mult mai puternica", a spus Florin Gavril, presedintele CJE Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
8

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
103

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
105

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...