Consiliul Regional al Elevilor din Regiunea NE, condus de un elev botosanean!

Consiliul Regional al Elevilor din Regiunea NE, condus de un elev botosanean!
Florin Gavril, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Botosani a fost desemnat si presedintele Consiliului Regional al Elevilor din Regiunea Nord-Est. Florin Gavril este elev in clasa a X-a la Colegiul National "A.T. Laurian".

In perioada 9-11 decembrie a avut loc la Galati Conferinta Interregionala a reprezentantilor Consiliilor Judetene ale Elevilor din Regiunile de Dezvoltare NE si SE, cu scopul alegerii reprezentantilor Birourilor Executive din Consiliile Regionale ale Elevilor.

Din delegatia de la Botosani au facut parte Florin Gavril, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Botosani, Larisa Sandu, vicepresedinte CJE Botosani. Alexandru Sotropa, presedintele Consiliului Consultativ al CJE Botosani si Mihaela Gabriela Taranu, profesor consilier CJE Botosani. Cu ocazia acestei Conferinte s-au prezentat si rapoartele de activitate pe anul scolar 2010-2011 ale Consiliilor Judetene ale Elevilor si rapoartele de activitate la nivel regional. In urma votului secret, Florin Gavril a fost ales presedintele Consiliului Regional al Elevilor pe Regiunea NE, iar Larisa Sandu a fost aleasa secretar.

“Judetul Botosani a obtinut doua functii importante in Biroul Executiv al Regiunii de Dezvoltare Nord-Est, respectiv postul de presedinte care poposeste la Botosani pentru a treia oara, un post care ne responsabilizeaza si ne ajuta sa avem un feedback pozitiv din partea Regiunii Moldovei, dar si postul de secretar. In cadrul acestei intalniri, pe langa alegeri am elaboratesi o strategie a Consiliului Regional al Elevilor, iar un prim proiect al acestei regiuni este un targ, “CRE-creativitate si reasponsabilitate in educatie", care va avea loc in luna ianuarie la Teatrul Mihai Eminescu", a spus Florin Gavril, presedintele CJE Botosani.

Cei doi elevi au fost felicitati si de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean.

“Este o mandrie ca s-au obtinut aceste rezultate frumoase pentru elevii botosaneni, este a treia oara cand accedem in functii de conducere prin Consiliul Elevilor, anul acesta s-a luat din nou presedintia Regiunii NE, ceea ce inseamna un pas inainte spre Consiliul National al elevilor. Ne dorim ca impreuna sa realizam multe lucrurui frumoase, este infiintat de anul acesta si Consiliul Judetean al Parintilor, si cred ca lucrurile incep sa mearga bine, iar parteneriatele acestea sa devina reale, comunicarea sa fie mult mai buna decat pana acum si cu siguranta ca si rezulatele in ceea ce priveste fiecare partener vor fi imbunatatite considerabil", a spus Ada Macovei, inspector general al ISJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...