Festivalul Sanselor Tale, la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" Flamanzi!

Festivalul Sanselor Tale, la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" Flamanzi!
In perioada 5-11.12.2011 se defasoara la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" din Flamânzi, Festivalul Sanselor Tale, parte din proiectul national cu acelasi nume. Cu acest prilej s-au desfasurat cateva activitati importante, care au reusit sa reuneasca  elevi, parinti si profesori in spiritul voluntariatului, creativitătii, literaturii si sportului. Toate activitatile au beneficiat de sprijinul si implicarea directa a conducerii scolii, director prof. Maria Dariciuc  si dir. adj. prof. Agafitei Constantin.

Mai intai, elevii din ciclul primar au fost provocati la doua concursuri sportive: Suntem învingători si Cupa prieteniei.

Elevii de gimnaziu si liceu au fost invitati la dezbaterile, cercurile literare, expozitiile  de fotografie, concursurile de postere, desfasurate  sub genericul Existam si noi în lumea voastra.. De asemenea, a fost impresionant numarul de elevi, cadre didactice si parinti care s-a implicat în desfasurarea campaniei umanitare, cu acelasi nume, Existam si noi în lumea voastra, aflata la a V-a editie în scoala noastra. Donatiile au fost directionate catre batranii de la UMAS, Flamînzi -fructele, cât si către elevii cu posibilitati materiale reduse -dulciurile si rechizitele  scolare.
 
Acest festival a fost coordonat la nivelul scolii de CPAESE, prof. Augustina Fegher, împreuna cu echipa formata din documentarist. Grosu Viorica, prof. Gaitan Roxana, prof. Chelaru Cristina, înv. Guraliuc Marinela, înv. Cuibar Liliana, înv. Sauciuc Dana, înv. Murariu Gabriela, înv. Badaluta Maria, echipă care a beneficiat de sprijnul tuturor învăţătorilor si profesorilor dirigintilor în realizarea mai ales a campaniei umanitare.

Activitatile vor continua si în perioada urmatoare prin  diseminarea "bunelor practici", precum si prin reprezentatiile sustinute de trupa  de teatru a scolii în scop umanitar.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
62

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
41

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...