SAMBATA, 10 decembrie, ALEXANDRA INTRA IN CASA TA: Lasa inima deschisa!

SAMBATA, 10 decembrie, ALEXANDRA INTRA IN CASA TA: Lasa inima deschisa!
Cand te implici intr-o campanie pentru salvarea unei vieti ai senzatia ca te arunci in gol fara sa dispui de vreun sistem de siguranta, in afara dorintei supraomenesti de a convinge oamenii ca mai incurabil decat cancerul nu este decat indiferenta! 

Nu stim de ce uneori reusim sa ne pastram copiii pe pamant, alteori ramanem chinuiti si neimpacati supravietuitori ai acestori ingeri! Dar suntem datori sa luptam!

Alexandra Groza este din Dorohoi. Nu a implinit inca 7 ani, iar la scoala a apucat sa mearga doar cateva saptamani. In clasa I. Asa a fost: liniuta, punct, liniuta, iar la primele bastonase au aparut primele dureri, la "a mic de mana" diagnosticul a cazut cutremurator: LEUCEMIE. Nu a apucat sa scrie "MAMA". Doar bastonase, liniute, citostatice, spital, investigatii, iar pe caietul liniat e acum pustiu...

Impresionant si coplesitor este gestul oamenilor care cred ca salvarea micutei Alexandra sta in noi! Noi, cei multi! Nici macar nu trebuie sa fim bogati, e destul sa fim multi, cat mai multi, si sa daruim din suflet. Suma este mare: 50.000 de euro, iar timpul extrem de scurt!

Dorohoienii au facut aproape tot ce le-a stat in putinta, si trebuie sa recunosc: rareori mi-a fost dat sa vad atata daruire, implicare si sinceritate in manifestarile lor. Un spectacol de binefacere a avut deja loc, banii rezultati au fost contabilizati cu transparenta si responsabilitate. Campania in media si online a fost atent sustinuta, cu implicarea unor nume importante, de la Adelin Petrisor la Tudor Chirila si altii. Studentii din Suceava au organizat un spectacol de sustinere si strangere de fonduri, iar luni, tot la Suceava, va avea loc o expozitie cu vanzare, sustinuta de Asociatia Salvati Copiii (sufletul acestei actiuni: Daniela Bejinariu), banii rezultati urmand sa se adune in cutiuta pe care Mosul o va pune sub bradul Alexandrei: O SANSA LA VIATA!

ALEXANDRA INTRA SAMBATA IN CASA TA!

Cel mai important moment va avea loc SAMBATA, 10 DECEMBRIE, ORA 19.00, in Sala Teatrului din Dorohoi. Spectacolul CANTEC DIN INIMA PENTRU ALEXANDRA! Vor concerta (pro bono) artisti de prima mana ai folkului romanesc: Emeric Imre, Adi Bezna si Catalin Ungureanu. Alaturi de Daniela Bejinariu si Grupul Voces.

Evenimentul este transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro! Sambata, Alexandra ne intra in case! Sa facem din povestea trista a acestui copil o Sarbatoare a Vietii, in asteptarea Nasterii Mantuitorului!

Vrem ca Alexandra sa ne simta alaturi! Sa punem langa bani si sufletul nostru, sa ne rugam impreuna. Anunta-ne daca vrei sa ni te alaturi si sambata, in timpul concertului, vom anunta in direct mesajul tau catre Alexandra!

APEL CATRE OAMENII POLITICI!

Domnilor politicieni, este prima data cand va solicitam sprijinul! Nu va fi importanta suma pe care o daruiti, ci faptul ca veti fi Oameni! Veti face un gest pentru care - oricate greseli veti aduna mai tarziu - multe vi se vor ierta! Aveti copii si stiti ca dincolo de trecatoarele functii politice sunteti mama si tata. Vom astepta, pana la ultimul acord al concertului de sambata, sa ne fiti alaturi!  
 
Pe site-ul www.alexandragroza.com aflam posibilitatile prin care putem face donatii, dar si detalii despre situatia Alexandrei, detalii despre fondurile adunate pana acum. TOT ACOLO, puteti afla cum puteti face donatii in cont din strainatate!

Tatăl Alexandrei a deschis un cont pe numele:

GROZA DUMITRU - cont umanitar
CNP 1690913073541
Cont Lei-      RO49RNCB0044023859590001
Cont Euro -  RO22RNCB0044023859590002
Cod SWIFT - RNCB ROBU
BCR Agenția Dorohoi
GROZA DUMITRU - tatăl Alexandrei
Tel. 0745/802761
E-mail : punct@clicknet.ro

Pentru donatiile care se vor anunta sambata, in timpul concertului, aveti la dispozitie 2 numere de telefon:

0745.154553 - Din partea organizatorilor
0742.112074 - Din partea Live Botosani


0740.206359 - Pentru a achizitiona bilete

O campanie pentru salvarea unei vieti este asemenea unui salt in gol! Impreuna putem aduce acest copil pe pamant in siguranta. Chiar daca ingerii vor sa zboare, avem nevoie de ei aici, PE PAMANT!

Nu uita: Mai incurabil decat leucemia este INDIFERENTA! 




 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
58

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
171

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
18

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...