Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!

Automate de cafea amplasate in scoli fara aprobarea ISJ si a Consiliului Local!
Majoritatea scolilor din municipiul Botosani, care au automate de cafea, nu au si aprobarea Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean si nici a Consiliului Local, care este proprietarul spatiilor, pentru amplasarea respectivelor automate.

Automatele de cafea in scoli au fost amplasate doar cu aprobarea Consililiului de Administratie de la nivelul fiecarei unitati in parte.

Potrivit unei situatii centralizata de Inspectoratul Scolar Judetean, din cele sapte unitati de invatamant din municipiul Botosani care au automate de cafea, cinci nu au obtinut in prealabil aprobarea Consiliului Local sau al Inspectoratului Scolar. Este vorba de Scoala nr.17, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga", Colegiul National “Mihai Eminescu" si Scoala nr.7.

La Colegiul National “A.T. Laurian" exista aprobare din partea CA al ISJ, nu si din partea Consiliului Local, iar la Scoala nr. 8 exista toate aprobarile pentru amplasarea automatelor de cafea.

“Le-am pus in vedere directorilor de scoli sa obtina toate aprobarile. Deja la o scoala directorul a spus ca vor fi date fise pentru automatele de cafea doar profesorilor si la fel s-ar putea proceda si in celalalte unitati de invatamant, unde sunt automate de cafea", a spus Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
88

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...