Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!
Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, a ajuns si in atentia Politiei. Parintii fetei au depus o plangere, iar politistii au confirmat fapta acestuia.   

Cu toate acestea, dascalul a primit doar un avertisment in scris din partea oamenilor legii, cu privire la "corectarea si controlarea limbajului si modul de comportament fata de elevi pe timpul orelor de curs. Totodata, acestuia i s-a pus in vedere ca pe viitor sa respecte normele de conduita sociala".  

Si conducerea unitatii de invatamant a pornit o ancheta si in functie de concluzii se vor dispuse si masuri in consecinta in cazul profesorului de informatica.  

Intrucat de la inceputul anului scolar acesta a fost mai mult in concediu medical, si in aceasta  perioada fiind in aceeasi situatie, conducerea scolii a fost nevoita sa numeasca un profesor suplinitor in locul acestuia, pentru ca elevii sa nu ramana in urma cu materia.  

"Procedura normală este ancheta si, in final, daca va recidiva domnul profesor si daca domnul director a parcurs normal pasii pe care trebuie sa-i parcurga probabil solutia, pe care nu ne-o dorim, pentru ca ma gandesc la domnul profesor si la calitatea sa de om si de fost profesor universitar, dar probabil ca va fi indepartat de la catedra", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
14

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
37

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
456

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....