VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!

VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!
Ministerul Educatiei a publicat, vineri, lista beneficiarilor programului “Bani de liceu".

In acest an scolar, la nivelul judetului Botosani, au fost depuse un numar de 5.352 de cereri pentru “Bani de liceu", majoritatea fiind depuse de cei din mediul rural, si doar 266 au fost depuse la nivelul municipiului Botosani.

Dupa efectuare anchetelor sociale, din numarul total al celor care au depus cereri, vor primi acest sprijin financiar 4.997 de elevi. In perioada 28 octombrie-2 noiembrie va fi etapa de depunere a contestatiilor.

Acestea se vor rezolva in intervalul 2 noiembrie-6 noiembrie. Beneficiarii acestui Program national de protectie sociala “Bani de liceu" sunt elevii care se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar pe membru de familie, realizat in utimele trei luni anterioare depunerii cererii, este de maxim 150 de lei, precum si elevii care beneficiaza de o masura de protectie ori aflati sub tutela sau curatela.

Acest sprijin financiar, in cuantum de 180 de lei, se acorda pe perioada cursurilor, inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat sau de diploma.

Vezi AICI cine beneficiaza de "Bani de liceu"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
36

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
243

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
176

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...