Posturi de grefieri la instantele din Botosani! VEZI conditiile de participare la concurs

Posturi de grefieri la instantele din Botosani! VEZI conditiile de participare la concurs
Curtea de Apel Suceava organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii medii la Tribunalul Botosani, un post de grefier cu studii medii la Judecatoria Botosani si un post de grefier cu studii medii la Judecatoria Darabani.

La concurs se pot inscrie persoanele care indeplinesc urmatoarele conditii: au cetatenia romana, domiciliul in Romania si capacitate deplina de exercitiu; nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal si se bucura de o buna reputatie; cunosc limba romana; sunt apte din punct de vedere medical pentru functia ce urmeaza a o exercita; au studii medii absolvite cu diploma de Bacalaureat; poseda cunostinte de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Candidatii se pot inscriere pentru concurs la sediul Curtii de Apel Suceava, la Compartimentul personal, etaj II, camera 314, pana pe data de 3 noiembrie, ora 12.00.

Concursul va avea loc pe data de 26 noiembrie, incepand cu ora 09.00.

Dosarul de inscriere va cuprinde: CV, cerere tipizata, copie act de identitate, copie dupa certificatul de casatorie si de nastere, copie dupa diploma de studii si alte acte care atesta efectuarea unor specializari, certificatul de cazier judiciar, certificatul de cazier fiscal (formular 504), adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apt pentru exercitarea functiei, recomandare de la ultimul loc de munca sau de la ultima scoala absolvita, chitanta de achitare a taxei de concurs, in suma de 150 de lei.

La depunerea dosarului candidatii vor avea asupra lor si originalele actelor care au fost depuse in copie, pentru confruntare.

Examinarea candidatilor se va face prin sustinerea unei probe practice, eliminatorii de verificare a cunostintelor de operare pe calculator, precum si a unei probe scrise de verificare a cunostintelor teoretice din tematica anuntata. Tematica este stabilita prin Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 138 din 10 martie 2011.

Tematica si cererea de inscriere la concurs se gasesc si pe site-ul Curtii de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
706

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
236

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
188

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...