Targul ONG-urilor a reunit, duminica, sute de botosaneni!

Targul ONG-urilor a reunit, duminica, sute de botosaneni!
Sute de botosaneni s-au perindat duminica la Targul ONG, organizat de Asociaţia B-Right Media, în parteneriat cu Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani şi Asociaţia Culturală Vis de Artist!

Evenimentul, organizat în cadrul proiectului "Voluntari de Botoşani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunităţii", finanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani, a avut loc incepand cu ora 12.00, în Parcul Mihai Eminescu.



Organizatiile nonguvernamentale prezente duminică la târg şi-au promovat activitatea la standuri, în paralel fiind organizat un concert susţinut de beneficiarii şi voluntarii organizaţiilor non-guvernamentale botoşănene.





"Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei, în fiecare an finanţăm nerambursabil ONG-urile. Sunt multe ONG-uri care aplică pentru aceste finanţări. De altfel, la câţi aplică ar fi trebuit să avem o participare mult mai mare, dar asta este situaţia. E bine şi aşa pentru că, de la an la an, tot creşte acest târg de ONG-uri. Înseamnă foarte mult şi pentru noi în calitate de edili înseamnă implicare din partea dumneavoastră, din partea cetăţenilor. Fără implicare şi comunicare cu cei care vremelnic suntem factori de decizie ai municipiului n-am putea să facem lucru mai bune şi mai frumoase pentru Botoşani", a precizat în deschiderea Târgului ONG viceprimarul Cătălin Alexa.





Duminică, în cadrul Târgului a fost lansat şi "Catalogul ONG 2011", în care sunt prezentate toate asociaţiile şi fundaţiile cu activitate din Botoşani.





Manifestarea a inclus şi workshop-ul de dans coordonat de Robertino, fostul coregraf al trupei 3rei Sud-Est, demonstraţii de arte marţiale ale Clubului DAO, precum şi cântece ale micilor artisti



Botoşănenii au avut ocazia să cunoască activitatea ONG-urilor, şi anume Asociaţia B-Right Media, Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani, Asociaţia Culturală Vis de Artist, Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor – Centrul Europe Direct, Agents of Change Podriga, Asociaţia Culturală Cheia Sol, Asociaţia Culturală Nicolae Iorga, Asociaţia Cultural-Artistică Arlechin, Asociaţia Judeţeană a Orgnizatorilor de Evenimente, Asociaţia pentru Copii şi Tineret cu Cerinţe Educative Speciale "Împreună vom reuşi", Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR, Asociaţia IHTIS, Asociaţia pentru Copii Il Girotondo, Asociaţia Şcoala şi Familia, Crucea Roşie, Fundaţia Hand of Help, Fundaţia Ştefan Luchian, Organizaţia Tineretului Liber, Clubul DAO, Asociaţia "Ne trebuie speranţă".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
276

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
215

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
93

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...