Dan Diaconescu: Visul meu a fost sa OTV-izez toata tara si mi l-am indeplinit

Dan Diaconescu: Visul meu a fost sa OTV-izez toata tara si mi l-am indeplinit
Dan Diaconescu, seful partidului PP-DD, a declarat ca partidul sau va intra in Parlament cu peste 30% din voturi fiindca USL-ul este in cadere libera, iar "PDL-ul nu ar trebui sa faca nici pragul electoral".

"Eu am mai multe teluri in viata: am vrut sa-mi fac propriul ziar si am reusit, am vrut sa-mi fac propria televiziune si am reusit, am vrut sa OTV-izez toata tara si am reusit si sunt mandru de asta. Ceea ce am aruncat eu la gunoi altii au luat de bun. Sunt un trend setter si sunt copiat de ceilalti", a spus Dan Diaconescu vineri seara, la Realitatea.

Controversatul om de televiziune este convins ca va reusi sa obtina peste 30% din voturi la alegeri fiindca celelalte partide nu fac decat sa se macine intre ele, au o oferta exprirata si necredibila, iar Partidul Poporului-Dan Diaconescu este din ce in ce mai iubit si mai credibil dovada fiind si faptul ca el este singurul lider de partid "care mai afce bai de multime".

"Acum cativa ani toti spuneau ca Diaconescu nu are nicio sansa sa-si faca partid si iata ca ne-am facut, apoi au zis c anua vem nicio sansa s aintram in parlament, iar cum toti zic ca vom intra in Parlament. Acum toti zic ca nu avem nicio sansa sa facem 30% la alegeri dar vom vorbi dupa", a declarat seful PP-DD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
906

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
279

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
239

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...