Elena Cislariu, "zecista" de la Bac: A fost un examen de dificultate medie!

Elena Cislariu, "zecista" de la Bac: A fost un examen de dificultate medie!

 ELENA MIHAELA CISLARIU  

Elena Mihaela Cislariu, eleva de la Colegiul Economic “Octav Onicescu din Botosani, singura din judet care a avut media 10 la Bacalaureat, spune ca reteta succesului a fost invatarea continua, inca de cand a intrat in clasa a IX-a.

Elena sustine ca in toti cei patru ani de liceu a fost sustinuta atat de catre parinti, cat si de catre profesori, terminand liceul cu media generala 9,55.

"A fost un examen ce nu se poate invata numai intr-un an, ci pe parcursul mai multor ani. Eu, cel putin, am inceput din clasa a IX-a sa ma pregatesc, iar pentru Bacalaureat am inceput din septembrie, cand a aparut programa. Nu pot sa zic ca am facut pregatire in particular, desi cand am avut neclaritati si nelamuriri am cerut ajutorul mai multor profesori si m-au ajutat de fiecare data", a spus Elena Cislariu.

Elena este de parere ca examenul de Bacalaureat a fost unul de dificultate medie.

"Subiectele mi s-au parut accesibile si a fost un examen mediu. Am fost ajutata de toata lumea, si de doamna diriginta, care mi-a fost ca o a doua mama. Ma simt implinita pentru ca speram sa iau note bune, pentru ca am invatat", a spus Elena.

Tanara vrea sa urmeze cursurile Facultatii de Stiinte Economice din Iasi.

In aceasta dimineata, ministrul Daniel Funeriu a anuntat ca toti cei 65 de elevi care, la nivelul intregii tari, au obtinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor fi invitati la Bucuresti si premiati pentru performantele obtinute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
13

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
172

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
305

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...