Fratele Sofiei Vicoveanca, gasit mort in casa

Fratele Sofiei Vicoveanca, gasit mort in casa
Fratele interpretei de muzica populara Sofia Vicoveanca a fost gasit mort in casa de rude. Potrivit acestora, omul zacea intins in casa si a murit singur intr-un apartament modest din orasul Aninoasa din Valea Jiului.

Constantin Fusa avea 58 de ani si finul sau, care l-a gasit in casa mort, spune ca suferea de mai multe boli si traia singur de cativa ani.

"Am venit sa ii scot cainele la plimbare ca, din cauza bolii, nu mai putea sa iasa cu el si l-am gasit ghemuit pe jos. Murise probabil cu o seara inainte. Era frate bun cu Sofia Vicoveanca, dar ea nu a putut ajunge la inmormantare ca avea concert in tara undeva", spune Paul Rusu, finul acestuia.

Barbatul avea trei copii, dar toti, impreuna cu sotia, lucrau in strainatate si au ajuns doar la inmormantare.

Fratele Sofiei Vicoveanca avea probleme cardiace, dar si la ficat, iar boala si singuratatea i-au adus sfarsitul, scrie ziare.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
8

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
76

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
109

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...