Britanicii, revoltati ca romanul "Matrix" ar putea ajunge in finala Britain`s Got Talent

Britanicii, revoltati ca romanul "Matrix" ar putea ajunge in finala Britain`s Got Talent

 Razy Gogonea  

Peste 2,5 milioane de vizualizari a strans pe YouTube romanul Razy Gogonea, miscandu-se natural, la Britain`s Got Talent, intr-un fel in care Keanu Reeves a reusit sa o faca în filmul "Matrix" doar cu ajutorul efectelor speciale. Insa nu toti britanicii au fost incantati ca l-au vazut la emisiunea-concurs.

La sectiunea de comentarii a ziarelor britanice, cititorii dezbat daca somerul roman, care locuieste acum in Manchester, avea ce cauta la show. "Cand s-a transformat aceasta emisiune în "Romanii au talent"?", se întreaba un cititor la sectiunea de comentarii a tabloidului The Sun, scrie Gandul.info.

Iar acestuia îi tin si altii isonul. "Asta este problema cu aceasta tara. Britain`s Got Talent, cu Razy care s-a nascut în România, ar trebui sa se numeasca Europa are talent", scrie altcineva. Completat de înca un forumist: "El este grozav, dar, dupa cum s-a mentionat deja, de ce se mai cheama Britain`s Got Talent, când în fiecare an sunt si nebritanici admisi în concurs?".

La aceeasi sectiune de comentarii, un cititor posteaza doar atât despre Razy: "E un somer român si cu asta ai spus totul". Iar un forumist îi reproseaza ca traieste din ajutorul social, ca nu are suficienti bani încât sa-i cumpere un inel de logodna iubitei sale. "Gaseste-ti o slujba, ratat lenes!", îl apostrofeaza acesta.

Sunt însa si britanici care îl lauda pe românul supranumit de presa "Dansatorul falit" ("Brokedancer"). "Acest tip mi s-a parut genial, e fascinant sa îl privesti, sper sa ajunga departe", e încântat un cititor de prestatia românului.

Iar altcineva îi ia apararea românului Matrix. "Britain`s Got Talent ar trebui sa fie despre toti oamenii talentati care traiesc în aceasta tara, indiferent de unde vin ei. Nimeni nu se plânge când grozavele noastre echipe de fotbal sunt atât de bune datorita strainilor care joaca în ele. Sau, dupa cum s-a mentionat mai devreme, britanicii au ajuns peste tot pe aceasta planeta, de ce nu le spune nimeni sa se duca acasa", comenteaza un cititor The Sun.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
9

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
17

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...