Narcis Iustin Ianau: Mi-au schimbat piesa cu doua zile inainte de finala

Narcis Iustin Ianau: Mi-au schimbat piesa cu doua zile inainte de finala

 Narcis Ianau  

Narcis Iustin Ianau sustine ca nu a inteles anumite "miscari" care l-au dezavantajat in finala "Romanii au talent". Producatorii emisiunii de la PRO TV au decis cu doar doua zile înainte de finala sa-i schimbe piesa pe care urma s-o interpreteze.

"Prestatia mea nu a fost foarte buna, pentru ca n-am stiut piesa cum trebuie, mi-a fost schimbata cu doua zile înainte. Am fost la o profesoara din Bucuresti, pentru ca mi-au spus de la ProTV ca nu sunt bune piesele alese de mine si de profesoara din Bacau. A fost din scurt, de aceea am avut în emisiune niste momente în care nu am cântat foarte bine, a spus Narcis Iustin Ianau, într-un interviu pentru ziaruldebacau.ro.

Baiatul recunoaste ca se astepta la locul al doilea, pentru ca lumea nu asculta opera si e impresionata de hiphop. "Eram sigur ca nu voi câstiga, din cauza mentalitatii românilor. Nu asculta foarte multa lume muzica clasica, iar eu asta am cântat în concurs", a mai spus tânarul contratenor bacauan.

Unul din participantii la "Românii au talent" a dezvaluit pentru National ca se stia chiar înainte de semifinalele concursului ca Adrian Tutu va fi marele câstigator al premiului de 120.000 de euro. "Se vorbea de o luna ca Adrian Tutu va castiga", a spus un participant. Se pare ca tânarul nu a fost ales întâmplator sa faca parte din clipul de promovare a emisiunii "Romanii au talent".

De asemenea, el a avut o pozitie strategica în concurs, atât la semifinale, cât si la finala. "Ma deranjeaza ca toata lumea se ia de Tutu, care nu are nici o vina. Cei de la Pro l-au ajutat de fapt, l-au pus ultimul în concurs pentru a fi retinut de telespectatori si pentru a fi votat. El a avut în show dansatori de la "Dansez pentru tine", a povestit, sub protectia anonimatului, unul dintre concurenti.

Potrivit ziarului "National", concurentii de la "Romanii au talent" trebuie sa respecte anumite clauze din contract. Mai precis, timp de trei luni de la încheierea concursului ei trebuie sa aiba acordul celor de la Pro Tv pentru aparitii pe sticla sau declaratii despre concurs. În cazul în care nu respecta contractul, ei vor trebui sa plateasca despagubiri serioase.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean dat în urmărire națională după ce a încălcat controlul judiciar! (Foto)

astăzi, 10:34
25

Născut în localitatea Todireni, județul Botoșani, bărbatul în vârstă de 62 de ani este dat în urmărire națională.În prezent, Mihai Bălan domiciliază î...

Conferințele Institutului ”A. D. Xenopol” revin la Botoșani!

astăzi, 10:06
36

Cu prilejul unui inedit demers inițiat în 2023, seria de evenimente „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani&rdquo...

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
502

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...