La Casa Dulce tu trebuie sa alegi, noi avem grija sa fii fericit!

La Casa Dulce tu trebuie sa alegi, noi avem grija sa fii fericit!
Intr-un cadru plin de rafinament si eleganta, Casa Dulce si-a deschis portile celei de-a doua editii de "Prezentari anuale de produse pentru nunti si alte evenimente speciale din viata ta".

Fie ca va pregatiti sa faceti pasul in doi, fie ca sarbatoriti nasterea copilului sau onomastica, in perioada 14-17 aprilie, la Casa Dulce gasiti tortul, aranjamentele florale si bautura.

Cei care au ales sa isi uneasca destinele in 2011, si vor ca nunta lor sa fie una de vis, gasesc la Casa Dulce o gama diversificata de torturi si prajituri. De la torturi decorate cu martipan, izomalt, ciocolata, cu nuante de alb-negru, rosu aprins, verde crud, bleu, crem, mov sau ornate cu flori alb negru, toate vor putea fi degustate. La fel si bomboanele, prajiturile sau inghetata.



Asadar, daca aveti propriile idei si doriti ca tortul dumneavoastra sa fie personalizat, specialistii de la Casa Dulce va stau la dispozitie si vor pune in practica ideile pe care le aveti, din mainile acestora iesind adevarate opere de arta.



Casa Dulce pune la dispozitia clientilor si o gama diversificata de produse pentru cumatrii, torturile viu colorate fiind o adevarata incantare.

"Asa cum promiteam anul trecut, si anume sa permanentizam aceasta unica prezentare in judetul Botosani, iata ca se intampla a doua prezentare. Suntem astazi la a doua editie, intr-un cadru mult mai rafinat decat anul trecut, cu un ambient nou realizat de Floraria Azaleea si completarea cu succes a pachetului de bauturi spirtoase si racoritoare ale unei alte firme reprezentative la nivel national, Voronskaya. Ca si anul trecut, actiunea a fost gandita ca un cos comun de produse si in acelasi timp un serviciu complet, care vine in intampinarea celor care doresc sa se casatoreasca, sa isi boteze copilul, sa il sarbatoreasca, si care trebuie doar sa vina la Casa Dulce, unde vor gasi pachetul complet de la torturi, prajituri, aperitive, inghetata cu lapte, produse de panificatie, flori, invitatii, aranjamente floarale si ornarea salii, de la Azaleea, si bauturi racoritoare de la Voronskaya", a spus Florian Moruzi, patronul firmei Casa Dulce.



Reprezentantii Casa Dulce, impreuna cu cei de la Floraria Azaleea si Voronskaya, au si un mesaj catre cei care le trec pragul: "Tu doar trebuie sa alegi, te duci in liniste si petreci, si cineva nu doarme ca tu sa fii fericit!".



Asadar, in perioada 14-17 aprilie 2011 veti  putea degusta torturi, aperitive, bomboane, miniprajiturele, specialitati de brutarie, inghetata, iar cu ocazia Sarbatorilor Pascale – pasca cu ciocolata si pasca cu smantana si cozonaci traditionali de casa, avand preturi pentru toate buzunarele.



"Anul acesta au fost deja cateva evenimente de acest gen, chiar in tara, gen targ de nunti, pe care noi le-am vizionat, si care nici pe departe nu s-au ridicat la complexitatea si rafinamentul de la Botosani, de la Casa Dulce. Ii asteptam pe toti botosanenii sa ne treaca pragul, de la cei mai mici care vor primi surprize dulci, la parinti cu copii, bunici cu copii, toti vor avea ce sa vada. Casa Dulce, Azaleea, Voronskaya sunt din Botosani pentru botosaneni", a spus Florian Moruzi. 



Casa Dulce este situata in municipiul Botosani, pe strada Calea Nationala, langa Scoala de Cooperatie. 



(Material  publicitar)
 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
41

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
99

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...