Tabuleac, indecis cu privire la candidatura pentru o functie in partid!

Tabuleac, indecis cu privire la candidatura pentru o functie in partid!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, sustine ca nu a luat nicio decizie privind o posibila candidatura a sa pentru o functie politica, in cadrul organizatiei judetene a PD-L Botosani.

In schimb, Tabuleac spune ca a luat o decizie in ceea ce priveste activitatea derulata in cadrul instituitiei pe care o conduce si ca este hotarat sa aloce cat mai mult timp treburilor administrative si realizarii proiectelor Consiliului Judetean.

"Nu am luat o decizie privind o eventuala candidatura, mai este timp sa analizez daca lucrul acesta se impune sau nu. In schimb, o decizie pe care am luat-o de mai multa vreme si pe care mi-o mentin si in momentul acesta este aceea ca vreau sa fiu cat mai mult la dispozitia cetatenilor judetului Botosani, sa fiu cat mai mult ancorat pe zona de administratie. Asa cum am mai spus, avem de infaptuit un program investitional foarte mare", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Tabuleac a facut referire la proiectele depuse de Consiliul Judetean in vederea finantarii, proiecte care depasesc 300 de milioane de euro, o parte din ele fiind deja acceptate la finantare, dar si la proiectele realizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Astea sunt prioritatile mele si pe asta am sa ma concentrez, fara a exclude, bineinteles, implicarea pe care trebuie sa o am ca si membru in PDL", a spus Tabuleac.

El sustine ca, indiferent daca va candida sau nu la alegerile interne din partid, oricum va avea o functie in structura de conducere a organizatiei judetene, dat fiind faptul ca este presedinte al Consiliului Judetean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
82

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
315

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...