CLIPUL ZILEI - La multi ani, Oana Tabultoc!

CLIPUL ZILEI - La multi ani, Oana Tabultoc!
La cei 10 anisori pe care ii implineste pe 12 decembrie, Oana Tabultoc aduce daruri! Si ce dar mai frumos poate oferi micuta artista inainte de Craciun decat un colind.

Saptamana trecuta, Oana s-a intalnit cu Fuego la spectacolul oferit de acesta botosanenilor si a primit acceptul pentru a interpreta piesa. "Iti dau voie sa o canti, insa sa o faci bine, da?", au fost cuvintele lui Paul Surugiu, numele real al lui Fuego.

Daca a reusit Oana sa cante sau nu bine piesa lui Fuego, va lasam pe dumnevoastra sa decideti, dupa ce ascultati colindul.

Oana Tabultoc este membra a Grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Puscasu, artista de 10 ani reusind sa castige numeroase premii la festivalurile de gen.

"Sunt indragostita de muzica de cand ma stiu, de aceea ma pregatesc in acest domeniu, vreau sa fiu cea mai buna! Sunt eleva la Liceul de Arta "Stefan Luchian" Botosani, unde studiez pianul, am facut gimnastica la Palatul Copiilor Botosani si, mai nou, ma pasioneaza si actoria. Am jucat roluri principale in spectacolele organizate de noi, iar publicul mi-a spus ca sunt talentata, asa ca voi munci si mai mult ca sa ajung un artist complex", marturiseste Oana.

Stiri Botosani ii ureaza Oanei Tabultoc LA MULTI ANI, sanatate si Dumnezeu sa o ocroteasca, intru bucuria sa, a familiei si a noastra.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...