TABULEAC: "Am terminat cu razvratirea in partid!"

TABULEAC: "Am terminat cu razvratirea in partid!"

MIHAI TABULEAC

"Botosanenii nu au nevoie sa le dam dovezi de vitejie in batalia interna din partid. Eu mi-am spus o data punctul de vedere si am terminat cu razvratirea", spune Mihai Tabuleac.

Mihai Tabuleac, prim-vicepresedinte PDL Botosani, a fost prezent la Bucuresti la inceputul acestei saptamani, alaturi de Catalin Flutur, Radu Dragus, Cristian Achitei, parlamentari de Botosani, pentru a participa la intrunirea in care s-a stabilit sefia Comitetului de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA). De la nivel central au fost prezenti Adriean Videanu, vicepresedintele executiv al PDL, Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad, si George Scripcariu, primarul municipiului Brasov.
 
In urma acestei intruniri, senatorul Dan Humelnicu a fost cel propus de colegii sai din Organizatia Judeteana PDL Botosani pentru sefia Comitetului de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA), acesta trebuind sa primeasca si acceptul Biroului Permanent National PDL de saptamana viitoare.

Mihai Tabuleac a spus ca nu si-a exprimat punctul de vedere fata de noua conducere a PDL, mai ales ca nici nu a fost invitat sa isi expime parerea.

"Eu am fost convocat si, pentru ca sunt un om disciplinat si raspund la convocari, am participat acolo. Dar nu m-a interesat altceva decat sa obtin sprijin pentru derularea proiectelor judetene. Domnul Videanu m-a si sprijinit in acest sens, pentru ca dumnealui mi-a organizat discutiile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Nu mi-am spus opinia despre noua conducere PDL Botosani pentru ca nici nu am fost intrebat si nici nu am simtit in niciun fel nevoia de a interveni", a precizat Mihai Tabuleac.

Mai mult, spune Tabuleac, este decis sa nu mai dezvolte alte conflicte politice, avand in vedere ca in ultimii ani a fost deseori in mijlocul unor dispute verbale cu fostul presedinte al PDL, Catalin Flutur.

"Din punctul meu de vedere, am anuntat public ca in momente ca acestea e pagubos pentru mine sa imi consum energia pe lupte politice sterile. Eu am o datorie fata de cetatenii judetului Botosani. E obligatia mea sa ma concentrez pe aceasta batalie si nu pe alta. E clar ca nu poate sa aduca nimic bun pentru botosaneni aceasta chestiune. Ei nu au nevoie sa le dam dovezi de vitejie in batalia interna din partid. La alte intrebari legate de partid vor raspunde cei abilitati, conform statutului, sa raspunda. Eu mi-am spus o data punctul de vedere si am terminat cu razvratirea. Repet, nu e corect sa-ti consumi energia pe lucruri inutile", a conchis Mihai Tabuleac, cel care ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
17

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
100

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
217

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...