TRAGEDIE: Trei surori au murit într-un incendiu

TRAGEDIE: Trei surori au murit într-un incendiu

   arhiva

Tragedia s-a petrecut în satul Carasa, din comuna Corlăteni, judetul Botosani! Un incendiu izbucnit joi seară, cel mai probabil din cauza unei lumânări aprinse şi lăsate nesupravegheate, şi anunţat târziu s-a soldat cu decesul a trei surori de 1 an şi 4 luni, 3 ani şi 5 ani.

În momentul producerii incendiului acasă se aflau patru din cele cinci fetiţe ale Feliciei B. Imediat ce a văzut că bunurile din bucătărie au fost incendiate, fetiţa în vârstă de 7 ani a plecat să-şi anunţe mama, care aduna furaje de pe un câmp din apropiere.

În ziua de 5 august 2010, puţin după ora 22.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat că arde o casă din satul Carasa, comuna Corlăteni. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din toate cele trei încăperi ale casei precum şi acoperişul. Întrucât existau informaţii că trei dintre cele cinci fete ale proprietarei se aflau în locuinţă pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului.

Din nefericire, cele trei copile au fost descoperite decedate pe un pat din bucătăria casei. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în bucătărie, fiind provocat cel mai probabil de o lumânare aprinsă şi lăsată nesupravegheată.

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, împrejurările exacte în care s-a produs incendiul, informeaza Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
30

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
98

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
193

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...