Firma Casa Painii isi exprima indignarea si dispretul fata de managementul defectuos practicat de proprietarul magazinelor Fidelio!

Firma Casa Painii isi exprima indignarea si dispretul fata de managementul defectuos practicat de Costel Chelaru, proprietarul magazinelor Fidelio.

Protestam public, in acelasi timp, fata de un sistem de supraveghere fiscala "bolnav" si incompetent, permisiv cu asemenea manifestari ale unui scelerat economic, ale unui sinucigas care a vrut sa-si puna in practica actul final cu asistenti si public.

Se vor trage numeroase concluzii acum la final si multi vor emite pareri pertinente cu privire la moartea unei afaceri cum a fost Fidelio, dar toate concluziile vor veni din exterior. Vom face vorbire aici despre colapsul magazinelor Fidelio din interiorul situatiei, din fosta pozitie de furnizor cu toate ca sentimentul de greata fata de acest individ il depaseste pe cel de luciditate a situatiei.

In aceste zile de final, Chelaru silabiseste motivul major al falimentului: datoriile istorice ale societatii preluate. Nu spune nimic in schimb despre faptul ca nu a platit un leu pentru preluarea magazinelor, ca a preluat un stoc de marfa important, un fond al pietii, si in schimb nu a venit cu absolut nimic nou, cu nici un fel de bussines-plan viabil, continuand sa traiasca fals din punct de vedere economic, si sa umple spatiul discutiilor de promisiuni fantasmagorice. Ah, era sa uit, continuand zi de zi, in amiaza mare, cand toti creditorii stateau la usa biroului din Suceava sa-si practice imperturbabil tenisul, in timp ce toate afacerile se duceau de rapa. Omul acesta nu si-a asumat niciodata vreo expertiza asupra situatiei externalizand vina pe imprejurari nefavorabile si spunandu-si ca falimentul deliberat a patru firme nu poate sa-i produca nici o neplacere de ordin personal.

Eim dom` Chelaru, noi, cei de la Casa Painii, atat in numele nostru, cat si al celorlalti furnizori nefericiti, vom continua protestul, sesizarile publice si procesele penale pana cand un incompetent ca dumneata ai sa raspunzi individual pentru sutele de miliarde delapidate. Nu va ramane asa cum doresti dumneata... doar cu rusinea. La pielea groasa pe care o ai chiar ai putea sa te simti bine in starea asta.

Vom fi vocali si intoleranti cu asemenea specimene si vom trage un semnal de alarma autoritatilor cu privire la acest episod negativ. Credem ca furnizorii din Botosani au pierderi de zeci de miliarde si ca suntem mult prea toleranti cu aced individ. Atragem atentia si punem sub semnul intrebarii acesta situatie de preluare, care la vremea respectiva a fost avizata de Consiliul Concurentei, bancile creditoare, Directia de Finante s.a.m.d.

Oare ce au verificat atunci, oare ce verifica... in general?


COMUNICAT CASA PAINII, BOTOSANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
11

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
374

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
247

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...