Botosanenii dornici de ceva dulce, sunt asteptati la Casa Dulce!

Botosanenii dornici de ceva dulce, sunt asteptati la Casa Dulce!
Casa Dulce indeplineste pofta oricarui copil, dar si dorinta oricarei mirese pentru un tort de vis, printr-o prezentare unica in acest sfarsit de saptamana in municipiul Botosani!

In cadrul acestei prezentari sunt expuse torturi cu adevarat speciale pentru o nunta perfecta, dar si prajituri, inghetate, aperitive de patiserie si o gama larga de produse de panificatie. Botosanenii pofticiosi au chiar posibilitatea de a degusta produsele pe care vor sa le cumpere.

La inaugurarea prezentarii, ce a avut loc joi, Florian Moruzi, managerul general al societatii Casa Dulce, a mentionat cum a fost dezvoltat intr-un timp relativ scurt un al doilea brand al firmei sale, respectiv Casa Dulce, brand desprins de Casa Painii.  Printre invitatii evenimentului de joi s-au aflat si subprefectul Daniel Moruzi si senatorul Liviu Campanu.

"In prezent avem zece magazine de fabrica, patru in municipiul Botosani si sase in judetul Botosani. Anul 2008 este anul nasterii celui de-al doilea brand dezvoltat de Casa Painii, respectiv Casa Dulce. De atunci comunicam pe doua branduri pe care le si detinem in proprietate si care au astazi desfacere regionala in Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Vaslui, si ma simt multumit cand observ pe altii incercand sa ne copieze, inseamna ca facem o treaba buna", a precizat Florian Moruzi, managerul general al societatii Casa Dulce.

In discursul prezentat, Florian Moruzi nu i-a uitat  pe cei 100 de angajati ai firmei care au fost felicitati de seful lor, acesta recunoscand ca succesul managementului sau s-a datorat cunostintelor profesionale ale angajatilor de la Casa Dulce si Casa Painii.

"Multumesc celor 100 de angajati, care s-au identificat cu standardele de firma, rigorilor si cerintelor de la Casa Painii si Casa Dulce, este munca noastra de management aplicata peste cunostintele lor profesionale foarte inalte. Inovam din nou si construim un eveniment, caruia peste cativa an ii vom spune traditie, prezentarea anuala de produse dulci pentru evenimente speciale din viata botosanenilor", a adaugat Florian Moruzi.



 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
5

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
18

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
172

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...