Accident cu victime la Baisa, produs de un politist de la Rutiera! - COMPLETARE FOTO

Accident cu victime la Baisa, produs de un politist de la Rutiera! - COMPLETARE FOTO

Grav accident de circulatie, soldat cu doua victime, produs de un politist de la Rutiera! Evenimentul s-a petrecut marti la amiaza, in zona Baisa.

Claudiu Simionesei, angajat la Politia Rutiera Botosani, se deplasa cu masina personala, dinspre Botosani spre Suceava, in autoturism aflandu-se si doi prieteni ai acestuia.

La un moment dat, soferul a pierdut controlul masinii si s-a izbit intr-un copac. Politistul nu a patit nimic, insa cei doi prieteni au ajuns la spital in stare deosebit de grava, fiind diagnosticati cu multiple traumatisme si fracturi. Mai mult, medicii s-au declarat rezervati cu privire la sansele uneia dintre victime, pentru care a fost pregatita, de urgenta, sala de operatie.

La fata locului au ajuns colegii politistului care a provocat accidentul, pentru a se stabili conditiile in care s-a petrecut evenimentul, mai ales ca declaratiile sunt contradictorii. Claudiu Simionesei a spus ca o dubita i-a taiat calea, a incercat sa evite impactul, insa nu a reusit, astfel ca s-a oprit in copac.

Soferul dubitei spune insa ca politistul avea viteza, ca a intrat in depasire, si ca nici nu a iesit de pe un drum lateral, asa cum a declarat in fata colegilor sai. Spusele soferului dubitei au fost sustinute de un alt participant la trafic, un sofer care circula in spatele masinii conduse de politist.

Unul dintre cei doi tineri raniti in accidentul produs marti in zona Baisa, Lucian Balauca, de 19 ani, a incetat din viata, la cateva ore de la producerea tragediei, imediat ce a fost operat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ; acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto are calitatea de agent de poliţie în cadrul IPJ Botoşani, în momentul producerii accidentului acesta aflându-se în afara programului de lucru.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
10

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
114

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
113

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...