dar din averea mea și moștenirea mea

  • dar din averea mea și moștenirea mea
Anunț expirat

Ne pare rău dar acest anunț nu mai este valabil. Perioada de valabilitate s-a încheiat Marţi, 9 Ianuarie 2018 la ora 23:59:59.

olivier guyot

dar din averea mea și moștenirea mea

dar din averea mea și moștenirea mea
Bună ziua sub protecția lui Dumnezeu !!!!!
M-am căsătorit și origine franceză Feue soția mea anne_marie athur de naționalitate americană, glorioasă amintire, cu care am avut doi copii, o fiică Sandrine și Hector băiat. Mi-am pierdut soția și copiii într-un accident de mașină care a avut loc la 14 iulie 2016 la New York. Au fost în vacanță în timp ce călătorisem în Africa deoarece eram consultant Ex din țara mea, Franța. Am fost în stare de șoc de la această tragedie rău că sa întâmplat atunci când m-am îmbolnăvit și să mă vindece, m-am dus la Guadeloupe în cazul în care medicul meu diagnosticat cancerul meu este deja în faza finală. După o lungă discuție cu medicul meu despre proprietatea mea, el mi-a sfătuit să-mi donez proprietatea pentru a ajuta orfanii și persoanele în situații dificile. Acesta este, pe scurt, motivul contactului meu cu mine pentru a mă ajuta în realizarea acestui proiect. PROIECT DE DONAȚIE: Proiectul meu donație este de a vă oferi o sumă de 2 025 000 Us (douăzeci și cinci de MILIOANE DE MII DE DOLARI), cu o casa de hardware am în Franța, vă va folosi pentru a ajuta orfani și toți cei în situații dificile. Așa cum se spune în 2 Corinteni 9: 7-8 (Fiecare om ar trebui să dea ceea ce el a hotărât în ​​inima lui, nu cu părere de rău, sau de silă, Dumnezeu este în stare să facă orice har pentru voi, că în toate lucrurile în orice moment, tot ce ai nevoie, vei abundă în fiecare lucrare bună) vă rugăm să păstrați-l confidențial, deoarece utilizarea versetului: Matei 6: 1 în Biblie nu fac acest dar să fie bine văzut.
vă rugăm, de asemenea, să-mi răspundeți prin E_mail: guyotolivier1967@gmail.com sau lăsându-mi adresa dvs. completă și e-mail, astfel încât să vă pot contacta din nou
cordial
Mr.guyot olivier: guyotolivier1967@gmail.com
Adăugat acum 10 luni Expiră Marţi, 9 Ianuarie 2018 23:59:59 ID anunț: 4102